Turfquick blomsterland - Enkelt att anlägga rabatt | SmartaSaker
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Turfquick blomsterland

Lyckas med blomsterängen 
Typ: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Håkan Isak Yilmaz
  • Enkelt att anpassa efter rabatten
  • Blommor rika med pollen & näktar
  • Täcker 5 kvadratmeter


Turfquick är en 100% nedbrytbar textilväv fullsprängd med blomsterfrön som du snabbt kan rulla ut i rabatten för att anlägga ett fint blomsterland. Efter några veckor är textilen borta och istället blommar fina blommor fyllda med nektar och pollen.

Textilen är tillverkad av 100% nedbrytbar träcellulosa och den täta väven hjälper till att hålla fast fröna och skydda dem från erosion och hungriga fåglar. Textilen ger även näring under tiden den bryts ner och hjälper även till att absorbera vatten. Det gör att du behöver vattna ca 30-60% mindre. Turfquick bör placeras i direkt solsken och kan användas på de flesta jordtyper.

Blomsterland fjärilar & bin 5 m2
Blomsterblandningen fjärilar & bin innehåller blomsorter speciellt framtagna för att locka till sig bin, fjärilar och andra insekter. Blommorna är fyllda med pollen och nektar som hjälper bina med pollinering. Blommorna har lång blomningstid och är anpassade för att klara vintern. Se till att vattna regelbundet så att inte fröna torkar ut.

Blomsterblandningen är framtagen i samråd med en av europas största fröleverantörer, Danmarks jägarförbund och danska biodlarföreningen och innehåller: bovete, quinoa, raps, rödklöver, vitklöver, alsikeklöver, trädgårdsnejlika, harklöver och esparsett.

Textilväven levereras hoprullad och mäter 0.80 m x 6.25 m vilket ger en totalyta på 5 kvadratmeter.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Turfquick blomsterland i gruppen FRITID / Trädgård hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen