WC Wunder toaborsten utan borst
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Toalettborsten WC Wunder

Enklare att få rent
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Lättare att få rent
  • Extra långt skaft
  • Repar inte porslinet


WC Wunder är toaborsten utan borste. Istället har den en platt rengöringsdyna av silikon med rengöringsknoppar. Dynan har en avsmalnad spets som klarar rengöring av de mest envisa smutspartier och kommer åt svåråtkomliga områden. Det långa skaftet gör WC Wunder enkel att använda.

Skaftet har även en antibakteriell effekt som uppnås genom silverjoner, vilka tillsätts i plasten. Detta har testats och certifierats av det internationella forskningsinstitutet Hohenstein. Produkten vann en Guldmedalj på den Internationella Uppfinnarmässa i Genéve. WC Wunder är EU-certifierad av tyska Hohenstein Institut avdelning Hygien & Medicin. Tillverkas i tyskland.

Kundomdömen (8 st)
Betyg på Toalettborsten WC Wunder i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!