Strålningsskyddande duk
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Strålningsskyddande duk

Reducerar strålning från laptop och surfplatta
549 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Reducerar upp till 90% av strålningen
  • Perfekt för laptop och surfplattor
  • Kan handtvättas i 30° C

Denna strålningsskyddande duk har ett inbyggt anti-strålningsmembran som reducerar strålningen från laptops och surfplattor. Duken är mjuk att ha liggandes i knät och är perfekt att använda vid långa sessioner med laptop eller surfplattan. Strålningen mot kroppen reduceras med upp till 90% från enheten och duken skyddar även från den värme som utsöndras från laptop och surfplatta.

Duken har en antistatisk svart ovansida som enheten ställs på. Den mjuka insidan av polyester och silke är mörkt blå och är mjuk och skön mot benen. För bästa skydd skall duken dras upp ca 20 cm över naveln och ligga över benen. OBS! Se till så att fläkten i den bärbara datorn inte täcks för när datorn ställs på duken.

Invändigt har duken ett lager med mjukt polyesterskum och ett inbyggt anti-strålningsmembran. Duken mäter 60 cm x 60 cm, är vikbar, mycket lätt och kan handtvättas i 30° C.
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Strålningsskyddande duk i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!