Stor förstoringsspegel x10
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Stor förstoringsspegel x10

Se hela ansiktet i 10x förstoring
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • 14,5 cm spegelyta
  • 10x förstoring
  • Löstagbar


Löstagbar förstoringsspegel i lite större format som gör att du ser hela ansiktet i spegeln. Spegeln är utmärkt som sminkspegel och för all typ av hudvård då den starka förstoringen gör att du ser allt i minsta detalj.

Spegeln har ett väggfäste som är praktiskt att montera mot kaklet i badrummet. Väggfästet fästs med stark självhäftande 3M tejp och du behöver inte använda några verktyg. Spegeln sitter fast med magnet mot det runda väggfästet och kan vridas runt så att du får en optimal vinkel.

Den magnetiska upphängningen gör även spegeln enkel att ta loss och ta med i väskan. Baksidan och sidorna på spegeln är klädd i greppvänligt silikon som skyddar mot stötar och fingeravtryck.

Se till att underlaget är helt slätt, rent och torrt innan du fäster väggfästet med den självhäftande tejpen. Väggfästet har även nyckelhålsuttag på baksidan vilket möjliggör upphängning med skruvar mot en vägg. Skruvar ingår ej.

Spegeln rengörs enklast från fingeravtryck och smuts med en fuktad trasa.

Diameter: 16,5 cm
Spegelyta: 14,5 cm
Djup: 3 cm

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Stor förstoringsspegel x10 i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!