Sorbetmaskin
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Sorbetmaskin

Sorbetmaskin

Sorbet på frysta bär och frukter - enkelt och snabbt
Innovatör:
  • Enkel att använda
  • Nyttig sorbet snabbt
  • Lätt att rengöra

Med en sorbetmaskin är det enkelt att göra egen sorbet. Lägg ner frysta frukter och bär i sorbetmaskinen som snabbt blandar den frysta frukten till en fräsch och läskande sorbet. Blir både gott och nyttigt! Perfekt som ett uppfriskande mellanmål och gott som efterrät

Smakkombinationerna är oändliga och de frysta ingredienserna kan till exempel varvas med kylskåpskall yoghurt, färsk mynta eller varför inte krossad choklad. Med en klick fryst, vispad grädde i maskinen kan du även få en mer krämig och glassliknande blandning. I den medföljande manualen finns flera recepttips att utgå ifrån, men prova dig gärna fram och gör egna favoritblandningar.

Ett bra tips är att tärna frukten innan de läggs i frysen. Frukten bör frysas i ca 5 timmar eller över natten för bäst resultat. En genväg är förstås att köpa färdiga paket med frysta frukter eller bär. Låt frukten och bären tina i ca 5–10 minuter innan du använder maskinen. Det blir det enklare att trycka ner de tärnade fruktbitarna med matningskolven och ingredienserna blandar sig bättre i maskinens kvarn.

Sorbetmaskinen är lätt att montera och är säker att använda även för något yngre barn under vuxens tillsyn. Sorbetmaskinen innehåller inga vassa delar och det är lätt att montera isär maskinen efter användning. Delarna diskas för hand med diskmedel i varmt vatten.

Tips på frukt, bär och andra ingredienser som är goda att frysa in:
Blåbär, kiwi, persika, mango, hallon, skivad banan, jordgubbar, papaya, druvor, äpple, apelsin, mandarin, vattenmelon, ananas, lingon, sylt, vispad grädde.

Mått: 15,5 cm x 28,2 cm x 32,6 cm
Effekt: 250W
Vikt: 1,7 kg
Manual: svenska
Recept: engelska
Sorbetmaskinen lämpar sig inte för att krossa isbitar.

Kundomdömen (6 st)
Betyg på Sorbetmaskin i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen