Sorbetmaskin
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Sorbetmaskin

Sorbet på frysta bär och frukter - enkelt och snabbt
395 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Enkel att använda
  • Nyttig sorbet snabbt
  • Lätt att rengöra

Med en sorbetmaskin är det enkelt att göra egen sorbet. Lägg ner frysta frukter och bär i sorbetmaskinen som snabbt blandar den frysta frukten till en fräsch och läskande sorbet. Perfekt som ett uppfriskande mellanmål på sommaren och lyxigt som efterrätt.

Smakkombinationerna är oändliga och de frysta ingredienserna kan till exempel varvas med kylskåpskall yoghurt, färsk mynta eller varför inte krossad choklad! Med en klick fryst, vispad grädde i maskinen kan du även få en mer krämig och glassliknande blandning. I den medföljande manualen finns inspirerande recepttips att utgå ifrån, men prova dig gärna fram och gör egna favoritblandningar av frukt och bär!

Ett bra tips är att tärna frukten innan de läggs i frysen. Frukten bör frysas i ca 5 timmar eller över natten för bäst resultat. En genväg är förstås att köpa färdiga paket med frysta frukter eller bär. Låt frukten och bären tina i ca 5-10 minuter innan du använder maskinen. Det blir det enklare att trycka ner de tärnade fruktbitarna med matningskolven och ingredienserna blandar sig bättre i maskinen.

Sorbetmaskinen är lätt att montera och är säker att använda även för något yngre barn under vuxens tillsyn. Sorbetmaskinen innehåller inga vassa delar och det är lätt att montera isär maskinen efter användning. Delarna diskas för hand med diskmedel i varmt vatten.

Tips på frukt, bär och andra ingredienser som är goda att frysa in:
Blåbär, kiwi, persika, mango, hallon, skivad banan, jordgubbar, papaya, druvor, äpple, apelsin, mandarin, vattenmelon, ananas, lingon, sylt, vispad grädde.

Mått: 15,5 cm x 28,2 cm x 32,6 cm
Effekt: 250W
Vikt: 1,7 kg
Manual: svenska
Recept: engelska
Sorbetmaskinen lämpar sig inte för att krossa isbitar.

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Sorbetmaskin i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!