Mugghållare för cykel
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Mugghållare för cykel

Hållare till cykel eller barnvagn
Modell: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Klara Petersén, Anna Palleschitz
  • Hållare för både stora och små muggar
  • Enkel att fästa
  • Tål alla väder

Mugghållaren är ett riktigt snyggt och praktiskt tillbehör till cykel eller barnvagn. Med en mugghållare på styret är det enkelt att ta med en kaffe och njuta av det fina vädret! Skulle vädret slå om och bli regnigt är det ingen fara, mugghållaren är gjord i rostfritt stål och tål både regn och rusk.

Mugghållaren kläms enkelt fast på styret eller handdtaget genom att trycka ihop de två ringarna. Fästet öppnar upp sig och klämmer sig stadigt fast runt styret. Mugghållaren sitter bäst på styren med en dimension på ca 22 mm men fungerar även på något smalare eller bredare ramar.

De två ringarnas olika innerdimensioner, 7,5 cm respektive 7 cm är till för att hålla både små och stora muggar på optimalt vis. Mugghållaren monteras med stora ringen upp för att hålla stora muggar alternativt upp och ner med den lilla ringen upp för att hålla fast mindre muggar.

Mugghållaren finns i två olika modeller:
Orginal håller i standardmuggar, både små och stora.
Premium kan hålla små och stora muggar, men även flaskor och burkar då det följer med en extra insats i silikon som håller kvar flaskan och burken.

Även om mugghållaren sitter stadigt fast på styret och klarar lätta gupp och stötar i stadsmiljö, är terrängcykling och kaffemuggar tyvärr inte så kompatibla med varandra. För den mer aktiva och intensivt åkande cyklisten rekommenderas istället en regelrätt vattenflaskhållare för sportbruk.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Mugghållare för cykel i gruppen FRITID / Cykel hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen