Kaffekapsel, Nespresso baristaset
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Kaffekapsel, Nespresso baristaset

Kaffekapsel, Nespresso baristaset

Ersätter engångskapslarna
Innovatör:

  • Återanvändningsbar kaffekapsel, hållare och tamper
  • Använd ditt favoritkaffe eller mal bönorna själv
  • Ersätter engångskapslarna

Denna återanvändningsbara kaffekapsel ersätter Nespressos egna engångskapslar i aluminium och i detta baristaset ingår allt som behövs för att göra den perfekta espresson! Med en kaffekapsel och tamper, samt hållare till kaffekapseln gör du snabbt och enkelt en god espresso i Nespressomaskinen.

Använd färdigmalt espressokaffe från affären eller mal kaffebönorna själv i en kaffekvarn. För bästa resultat skall kaffekvarnen vara inställd på finmalt eller extra finmalt och det medföljande kaffeprovet kan användas som mall för espresso. Varje bönsort har olika karaktärer, så prova dig fram tills du hittar den optimala inställningen för just din favoritböna.

Pressa ihop det finmalda kaffet ordentligt i kapseln med hjälp av tampern och skruva på locket. Lägg ner kapseln i Nespressomaskinen och använd funktionerna som vanligt. Den nybryggda espresson eller lungon är nu klar att avnjutas!

Kaffekapseln passar alla standard Nespressomaskiner med 3-pin, tillverkade från 2003 och framåt. Passar ej Nespressomaskiner tillverkade innan 2003 med 1-pin kapslar. Nespressomaskinerna ser dock lite olika ut invändigt och om maskinen har en räfflad innercylinder skall en av de medföljande silikonringarna träs på kapseln. Om det är svårt att se, dra ur strömmen och känn efter med fingrarna när du öppnar upp locket för kapseln. Silikonringen behövs ej användas om cylindern är slät.

Kapseln blir varm efter användning, så låt den svalna eller kyl ner med kallt vatten innan den rengörs. Sortera kaffesumpen bland organiska avfall och skölj av kapseln med kallt eller varmt vatten, använd ej tvål eller diskmedel.

Kundomdömen (2 st)
Betyg på Kaffekapsel, Nespresso baristaset i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel