Stearinljus med glimmande låga
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Stearinljus med glimmande låga

Verklighetstrogna kronljus i 2-pack
130 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Rörlig låga
  • 2-pack kronljus i vax
  • Automatisk timer 6 timmar på, 18 timmar av

Dessa kronljus av vax lyser med ett mysigt glimmande sken som flämtar verklighetstroget i höstmörkret. Ljusens rörliga låga rör sig av vinddrag och belyses från vekens botten vilket bidrar till att LED-ljusets varmgula sken skapar illusionen av en riktig eldslåga. Stearinljusens metallfot stabiliserar ljusen som passar i vanliga ljusstakar gjorda för kronljus.

Stearinljusens inbyggda timerfunktion styr brinntiden i 24-timmars cyklar: 6 timmar på - 18 timmar av. Detta för att spara batteri under sena natten och under dagens ljusa timmar.

Stearinljusen kommer i ett 2-pack och mäter 24 cm på höjden och 2,2 cm i diameter. Vardera ljus drivs av två AA-batterier (ingår ej) och har en ungefärlig brinntid på 500 timmar. Endast för inomhusbruk.
Kundomdömen (2 st)
Betyg på Stearinljus med glimmande låga i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!