Hitch, sadelskydd med upphängning
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

HITCH smart skydd och upphängning för ridsadel

Sadelskydd och sadelhängare i ett
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Skydd vid transport & förvaring
  • Upphängning var du vill
  • Passar det flesta sadlar


Hur transporterar du din ridsadel? Ligger den dyra utrustningen och skaver i bagaget på bilen eller hänger du den över cykelns pakethållare och förtöjer med första bästa lina? Sadelbagen HITCH kan vara din räddning för säker transport, skydd och förvaring av din hästsadel i bil och stall.

HITCH passar de flesta sadlar och gör att du enkelt kan hänga fast din sadel i bilen, sadelkammaren, transporten, på boxgallret, cykeln, fyrhjulingen, staketet eller i stallet på en hängare eller i en bindring. Bär med dig din sadel dit du vill och häng den snyggt där du önskar. I bilen hänger sadeln tryggt förankrad med tyngden mot fram- eller baksidan av sätet genom att karbinhakarna fästes mot nackkuddens två stag och regleras i höjdled med banden. Har du lastgaller eller fästöglor i din bil har du naturligvis fler möjligheter.
Passar bra till dressyr-, hopp-, allround-, islands- och bomlösa sadlar.

Så här gör du: Trä bagen över sadeln med det långa bandet och krokarna vända framåt. Efter ridning görs det lättast medan sadeln fortfarande är på hästen. Ta tag i det långa bandet framtill och dra det bak under sadelm mellan bossorna. Fäst bandet baktill med hjälp av kardborren. Sadelgjorden kan hängas under bandet. Dra åt så hårt det går. Med hjälp av resårstropparna undertill bak kan du anpassa sadelbagen efter just din sadel. Nu kan du bära och hänga upp din sadel var du vill.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på HITCH smart skydd och upphängning för ridsadel i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen