Hängande odlingsväska för Tomater
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Hängande odlingsbag

Odla smart och spara plats
Typ: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Platseffektiv
  • Undvik angrepp
  • Enkelt att sköta


Med hängande odling sparar du både ryggen och låter plantorna hänga fritt från marken vilket gör dem skyddade från både djur, skadeväxter, svamp- och mögelangrepp.

Ta efter proffsen och odla dina tomater upp- och ner hängandes från taket. Plantorna behöver inte bindas upp, grenarna bryts inte av från tomaternas tyngd och du slipper svamp- och mögelangreppen som kommer från att frukten ligger mot jorden. Ger dig finare tomater och bättre frukt. 

Detta är även ett perfekt sätt att odla på när ytan är liten. Låt plantorna hänga i växthuset, på verandan eller varför inte på balkongen. Tomatodlingsväskan är både ett praktiskt och snyggt odlingstillbehör som bär god och mången frukt. Maxbelastning 5 kg.

Du vattnar enkelt upptill och att sköta om och skörda har aldrig varit smidigare då du spar både rygg och knän. Plantorna är även skyddade från mögel och svamp som kan uppstå vid vanligt odling på marken. Att odla på det här sättet gör det möjligt även för dem med ont om plats eller balkong att få njuta av egenodlade sommarbär i mängder.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Hängande odlingsbag i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!