Handledsstödet DuoPad
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Handledsstöd DuoPad
Paul Förster
Kanske gillar du också:

Handledsstöd DuoPad

Förebygger musarm och karpaltunnelsyndrom
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Paul Förster
  • Förebygger och hjälper
  • Rätt vinkel på handleden
  • Utvecklad tillsammans med ergonomer och sjukgymnaster

Idag görs allt mer arbete framför datorn vilket effektiviserar på många sätt. Dock kan för mycket datoranvändning medföra komplikationer så som musarm och karpaltunnelsyndrom. I samråd med ledande ergonomer och sjukgymnaster har därför ett hjälpmedel utvecklats som både förebygger och hjälper personer med musarm och karpaltunnelsyndrom - Duopad. 

Duopad är en superlätt kudde som fästs runt handleden med kardborrband. Med Duopad lyfts handleden upp en bit från skrivbordet och ger blodkärl och nerver fri lejd genom karpaltunneln i handleden. Perfekt för dig som studerar, gamear eller tillbringar många timmar framför skärmen i jobbet. Duopad är enkel att ta med och låter dig arbeta fritt vid datorn. Du är inte beroende av en speciell egonomisk mus, musmatta eller tangentbord utan kan enkelt sitta överallt och jobba. 

Karpaltunnelsyndrom uppstår när nerver och blodkärl i handleden upprepade gånger hamnar i kläm under långa perioder, ofta framkallade från just användning av datormus och trackpads då handleden hanmar i ett böjt läge. Men med Duopad får du en stadig blodtillförsel genom hela armen och minskar således även risken för att drabbas av musarm. 

Duopad har utvecklats under många år och är nu en beprövad och tilförlitlig produkt som rekommenderas av både sjukgymnaster och ergonomer, dels i förebyggande syfte och även som en effektiv behandlingsmetod.
Kundomdömen (5 st)
Betyg på Handledsstöd DuoPad i gruppen PRESENTTIPS / Smarta teknikprylar hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!