Handledsstödet DuoPad
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Handledsstöd DuoPad
Paul Förster
Kanske gillar du också:

Handledsstöd DuoPad

Förebygger musarm och karpaltunnelsyndrom
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
DENNA ARTIKEL HAR UTGÅTT UR SORTIMENTET 

  • Förebygger och hjälper
  • Rätt vinkel på handleden
  • Utvecklad tillsammans med ergonomer och sjukgymnaster

Idag görs allt mer arbete framför datorn vilket effektiviserar på många sätt. Dock kan för mycket datoranvändning medföra komplikationer så som musarm och karpaltunnelsyndrom. I samråd med ledande ergonomer och sjukgymnaster har därför ett hjälpmedel utvecklats som både förebygger och hjälper personer med musarm och karpaltunnelsyndrom - Duopad. 

Duopad är en superlätt kudde som fästs runt handleden med kardborrband. Med Duopad lyfts handleden upp en bit från skrivbordet och ger blodkärl och nerver fri lejd genom karpaltunneln i handleden. Perfekt för dig som studerar, gamear eller tillbringar många timmar framför skärmen i jobbet. Duopad är enkel att ta med och låter dig arbeta fritt vid datorn. Du är inte beroende av en speciell egonomisk mus, musmatta eller tangentbord utan kan enkelt sitta överallt och jobba. 

Karpaltunnelsyndrom uppstår när nerver och blodkärl i handleden upprepade gånger hamnar i kläm under långa perioder, ofta framkallade från just användning av datormus och trackpads då handleden hanmar i ett böjt läge. Men med Duopad får du en stadig blodtillförsel genom hela armen och minskar således även risken för att drabbas av musarm. 

Duopad har utvecklats under många år och är nu en beprövad och tilförlitlig produkt som rekommenderas av både sjukgymnaster och ergonomer, dels i förebyggande syfte och även som en effektiv behandlingsmetod.
Kundomdömen (7 st)
Betyg på Handledsstöd DuoPad i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Certifikat: Trygg e-handel Medlem i Hållbar e-handel