Grillkit - tändstål, tändved & grillgaffel Light My Fire
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Grillkit - tändstål, tändved & grillgaffel
Light My Fire

Grillkit - tändstål, tändved & grillgaffel

Allt som behövs för att starta lägerelden
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Light My Fire
  • Tändstål, tändved och grillgaffel
  • Gör upp en eld i alla klimat och väder
  • Praktisk grillgaffel som sätts fast på gren eller pinne

I detta smidiga kit från Light My Fire finns allt du behöver för att göra upp eld i naturen. Karva fnöske från tändveden Tinder-on-a-rope och med tändstålet FireSteel 2.0 Scout skapar du mycket varma gnistor som snabbt antänder träflisorna. Dessutom följer det även med en praktisk grillgaffel som enkelt fästs på en pinne och underlättar grillning över öppen eld.

Tändved Tinder-on-a-rope
Lättantändlig tjärved från odlat granträd, upp till 80 % impregnerat med kåda (harts) som snabbt får fart på en stor brasa. Träflisorna som karvas ut från tändveden är mycket lättantändliga tack vare den höga halten av kåda. Fnösket brinner länge med hög värme och fattar eld även i kalla och blöta förhållanden.

Tändstål FireSteel 2.0 Scout
Tändstålet som aldrig sviker. Skapar 2980°C varma gnistor även i kalla och blöta väder och räcker upp till 3000 tändningar. Tänder enkelt eld på allt fnöske och kan även användas för att tända gashällar och gasgrillar. Handtaget på strikern fungerar även som visselpipa om du hamnar i nöd. Tändstål av magnesiumlegering, striker av rostfritt stål.

Grillgaffel Grandpa's Fork
Med det smarta låset fästs grillgaffeln på en gren eller pinne och blir en smart grillpinne. Trä på en god korv eller grilla två marshmallows samtidigt. Grillgaffeln är tillverkad i rostfritt stål och tål både väta och värme. Kan diskas i diskmaskin.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Grillkit - tändstål, tändved & grillgaffel i gruppen PRESENTTIPS / Sport & Friluftsliv hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!