Fågelskrämma med rörelsesensor och solceller
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Fågelskrämma, solcellsladdad vit

Fågelskrämma, solcellsladdad

Skrämmer med högfrekvent ljud
Innovatör:
  • Skrämmer med högfrekvent ljud
  • Rörelsesensor
  • Solcellsladdad

Måsar är trevliga djur men samtidigt har de en benägenhet att bokstavligt talat, skita ner. De har för vana att söka sig till altaner, båtkapell, bryggor och hustak men med en fågelskrämma kan du med högfrekvent (o)ljud skrämma bort fåglarna och hålla ytor rena från spillning. 

Fågelskrämmans rörelsesensor känner av rörelser i en 125 gradig vinkel sidledes och 75 grader upp/ned, upp till 20 meters räckvidd. När sensorn aktiveras sänder den skrämman ut ett högfrekevensljud och ljuspulseringar som skapar en otrevlig miljö för fåglar och djur och skrämmer bort dem. 

Fågelskrämman är framtagen för att skrämma bort fåglar, men även ovälkomna djur som har för vana att hälsa på vid trädgårdar och altaner.

Fågelskrämman monteras enkelt med skruvar på exempelvis väggar, träd, stolpar eller staket. Tänk på att montera skrämman så att inga föremål förhindrar att sensorn aktiveras och på en plats där solcellspanelerna når direkt solljus för bäst resultat.

Solcellspanelen på ovansidan laddar upp de tre AA batterierna (ingår) och ser till att skrämman alltid är i bruk. Tips! Ladda upp batterierna var 3e månad för maximal hållbarhet.
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Fågelskrämma, solcellsladdad i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen