Fågelskrämma med rörelsesensor och solceller
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Fågelskrämma, solcellsladdad

Skrämmer med högfrekvent ljud
699 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Skrämmer med högfrekvent ljud
  • Rörelsesensor
  • Solcellsladdad

Måsar är trevliga djur men samtidigt har de en benägenhet att bokstavligt talat, skita ner. De har för vana att söka sig till altaner, båtkapell, bryggor och hustak men med en fågelskrämma kan du med högfrekvent (o)ljud skrämma bort fåglarna och hålla ytor rena från spillning. 

Fågelskrämmans rörelsesensor känner av rörelser i en 125 gradig vinkel sidledes och 75 grader upp/ned, upp till 20 meters räckvidd. När sensorn aktiveras sänder den skrämman ut ett högfrekevensljud och ljuspulseringar som skapar en otrevlig miljö för fåglar och djur och skrämmer bort dem. 

Fågelskrämman är framtagen för att skrämma bort fåglar, men även ovälkomna djur som har för vana att hälsa på vid trädgårdar och altaner.

Fågelskrämman monteras enkelt med skruvar på exempelvis väggar, träd, stolpar eller staket. Tänk på att montera skrämman så att inga föremål förhindrar att sensorn aktiveras och på en plats där solcellspanelerna når direkt solljus för bäst resultat.

Solcellspanelen på ovansidan laddar upp de tre AA batterierna (ingår) och ser till att skrämman alltid är i bruk. Tips! Ladda upp batterierna var 3e månad för maximal hållbarhet. 
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Fågelskrämma, solcellsladdad i gruppen TEKNIK / Båt hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!