Dreamfarm - Smart designade köksprodukter | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Dreamfarm - Australiensisk design sedan 2003

Längst in i en kontorslokal i soliga Brisbane, Australien ligger Dreamfarms experimentverkstad där smarta idéer växer fram till nya innovationer. Dreamfarm har sedan 2003 designat många smarta köksprodukter som antingen är helt unika eller har fått en betydligt förbättrad funktionalitet än sina föregångare. Varenda millimeter av de olika kökstillbehören har en tanke bakom sig och existerar av en orsak.

Dreamfarm startade då en ägare till en köksgerådbutiks upptäckte innovatören Alex första produkt, Grindenstèin på en lokal marknad. Den smart designade sumplådan (till kaffemaskiner) fick plats att stå i maskinen och hade ljuddämpande material som minskar ljudet när du slår bort sumpen.

I tre år arbetade Alex i skjulet på bakgården med försäljningen på dagen och montering av Grindenstèin på nätterna, innan han till slut hade samlat ihop tillräckligt med pengar för att lansera hans nästa produkt, Scizza, den smarta pizzasaxen. Strax därpå följde innovation tre och fyra och rätt var det var fanns Alex uppfinningar att köpa i över 500 butiker.

När sedan både Phil och Alex’s syster Cate anslöt till Dreamfarm fick Alex möjlighet att bolla sina idéer och Cate såg till att resten av världen fick reda på de innovationer som Alex och Phil designade i experimentverkstaden.

Efter 10 år av hårt slit hade Dreamfarms sortiment vuxit till över två dussin egendesignade produkter som idag går att hitta i tusentals butiker runt om i hela världen. Experimentverkstaden finns kvar och är än idag hjärtat i Dreamfarms verksamhet.

Scizza, Supoon, Mini Supoon, Chopula, Jot är alla namn på smarta och utvalda Dreamfarm innovationer som du kan hitta här hos SmartaSaker. Beställ din Dreamfarmprodukt idag!
+ Visa mer - Visa mindre
Sortera efter:
Slickepottsked
Få ut det sista ur burken
99 kr
Pizzasax
Klipper enkelt pizzabitar utan att skada plåten
329 kr
Stekspade
Prisbelönt stekspade som kan dela, hacka och vända
149 kr
Sugproppskrok 4-pack
Fäster på de flesta ytor
119 kr
Slickepottslev med mått
Bra slev och effektiv slickepott i silikon
149 kr

Alltid på Smarta Saker

Fri frakt över 600 kr
Snabba leveranser
30 dagars öppet köp
Ring oss: 08-736 09 99
DI Gasellföretag 2021Certifikat: Trygg e-handel Medlem i Hållbar e-handel