Dekorativ reflex i äkta läder
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Dekorativ reflex i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se (12567)
Adrianna Glimtoft

Dekorativ reflex

Reflekterande mönster i äkta läder
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Högreflekterande reflex
  • Snygga mönster
  • Både accessoar och reflex

Reflexer finns i många olika färger och former, men få är lika snygga som denna svenskdesignade reflex i noga utvalt läder och högkvalitativt reflexmaterial.

Denna reflex är mycket mer än en reflekterande bricka då den genuina läderinfattningen bildar fina mönster över den högreflekterande ytan. Reflexen är en elegant accessoar att bära på kappan, rocken eller väskan och får dig att synas i trafiken både dag som natt.

Reflexen träs med tunna pins genom tyget och fästs med ett stopp på baksidan av plagget. Reflexerna finns i två olika utföranden med olika färger och mönster:

Blomman har två lager av reflekterande blad med ett mittenlager med svarta, gröna eller röda läderblad. Blomman är 7,2 cm i diameter och sticker ut ca 0,5 cm från plagget.

Den rektangulära reflexen är 15 cm lång och 4 cm bred med svart, brun eller grön bård som även bildar ett mönster mot den reflekterande bakgrunden. Välj mellan ett cirkulärt mönster (Vintergatan) eller det fyrkantiga mönstret (Schack).

Reflexer är till för att användas aktivt varje dag och med en fuktig trasa torkas smuts och damm enkelt bort. När reflexen inte används skall den helst förvaras mörkt och svalt, för med rätt hantering håller den livet ut.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Dekorativ reflex i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel