Stjärna till lampfot
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Stjärna till lampfot

Gör om bordslampan till en fin juldekoration
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Monteras direkt på lampfoten
  • Stämningsfulla mönster
  • Perfekta för lågenergi och LED lampor

Gör om bordslampan till en fin och julig dekoration med denna julstjärna i papp. Stjärnan sätts fast med dess metallhållare direkt över glödlampan på lampfoten och spänns enkelt upp med ett snöre och snörstopp. Julstjärnan är nu monterad och sprider ett stämningsfullt sken genom de fina mönstren i pappen.

Julstjärnan är 43 cm i diameter, 15 cm djup och gör sig fint i ett fönster eller på ett bord. Pappstjärnan är perfekt att sätta över lågenergi-, och LED-lampor med max 25 W men skall ej användas över lampor med högre wattantal. Stjärnan passar på mindre glödlampor, oftast med E14 sockel. Julstjärnan finns i tre färger: vit, röd och svart.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Stjärna till lampfot i gruppen AKTUELLT / Advent & Jul hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!