Bondic - bättre än klister!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Bondic - flytande plast som härdar

Laga, klistra, svetsa. Härdar på 4 sek
299 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Fungerar där klister och lim misslyckas
  • Härdar på fyra sekunder
  • Inbyggd UV-lampa

Bondic är varken ett klister eller lim, men där varken klister eller lim biter - fungerar Bondic!

Bondic är en flytande plast som härdar under UV-ljus. Plasten är flytande men så snart det exponeras av ljuset från den medföljande UV-lampan, transformeras plasten från flytande till fast form på endast fyra sekunder och sitter sedan som berget. "Limma" ihop trasiga glasögon, laga hål i gummistövlar och gör skyddande kanter runt iPaden. Bondic kan laga det mesta och är både värme- och vattenresistent och står emot syror, oljor och andra smörjmedel.

I form av en penna klämmer du kontrollerat ut den mängd du behöver och det lilla munstycket gör det även enkelt att applicera Bondic på små ytor. På pennans baksida sitter UV-lampan som enkelt går att ta loss om så önskas.

Då Bondic inte är ett lim, utan en plast, fäster det bäst på uppruggade och ojämna ytor. På helt plana ytor är ett bra knep att först sandpappra ytan lite lätt där Bondic skall verka.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Bondic - flytande plast som härdar i gruppen HUS & HEM / Fixa & Laga hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!