Silikonform för mandelmusslor
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Mandelmusselform i silikon

Formar som släpper!
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Släpper direkt
  • Snabbt & enkelt
  • Även till annat

 

Mandelmusselform i silikon
Att få mandelmusslor att släppa ur sina formar är inte alltid så enkelt. Nu finns det en smart lösning. En "plåt" av silikon med mandelmusselformar. Silikonformar har egenskapen att det du lagar i den släpper direkt. Med den här plåten bakar du små delikata manelmusslor, formarna är lite drygt 4 cm i diameter.

Självklart kan formarna användas till andra passande bakverk eller för att forma gelé eller glass. Den skicklige gör fina skal av choklad i formarna och fyller med något gott till efterrätt. Bakformarna för mandelmusslor i silikon tål både ungsvärme och frystemperaturer. Går att diska i maskin. Recept på mandelmusslor hittar du HÄR!

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Mandelmusselform i silikon i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!