iGrill Mini kitchen - grilltermometer

Ha koll i telefonen
Spara Sparad
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
499 kr
 • Produktinfo
 • Specifikationer
 • Om innovatören
 • Frågor och svar
  • LED indikerar med ljusfärg
  • Koppla till din smartphone
  • Ger stenkoll på grillningen

  iGrill mini kitchen tar grillning och matlagning till en ny nivå! iGrill mini kitchen gör din matlagning enklare och roligare. Den håller koll på när köttet är klart på grillen och låter dig umgås med dina vänner eller pyssla med något annat samtidigt som du övervakar temperaturutvecklingen på avstånd. Det går lika bra att använda iGrill mini kitchen vid vanlig matlagning i köket som utomhus vid grillen.

  iGrillmini har en smart LED-cirkel som visar hur långt i tillagningsprocessen maten kommit eller hur det står till med uppvärmningen. När du startar din iGrill lyser cirkeln blått vilket indikerar att iGrill är aktiverad. När temperaturen är inställd visar LED-cirkeln temperaturutvecklingen genom att cirkelns färg går från grönt (vilket indikerar att uppvärmningen har börjat) och sen över till gult, orange och till sist rött som innebär att den önskade temperaturen har uppnåtts.

  iGrill mini kan användas som den är eller tillsammans med din IOS-pryl. Ladda ner iGrill-appen från App Store så kan du enkelt följa temperaturutvecklingen i din smartphone. Telefonen larmar när rätt temperatur uppnåtts och är även utrustad med en graf-funktion som gör att du i efterhand kan studera hur temperaturen har förändrats. Den informationen kan sedan delas på sociala media direkt från appen.

  Appen larmar när rätt temperatur uppnåtts eller om temperaturökningen går för fort. Du har även möjlighet att få ett alarm efter en på förhand bestämd tid. Det går fint att koppla flera iGrill-enheter till appen vilket gör det möjligt för dig att mäta temperaturen och följa utvecklingen för flera maträtter samtidigt. Alla funktioner styrs smidigt och enkelt via appen

  När du har parat din iGrill mini och har iDevices Connected-appen öppen, kan du antingen trycka på fältet som innehåller din temperaturgivare från instrumentpanelen eller välj redigera-knappen för att konfigurationstemperatursidan. Där kommer du att ha tillgång till temperaturinställningarna och kan då växla mellan Celsius och Fahrenheit temperaturskalor.

  Appstore

 • Artnr: 12133
  Lagersaldo: 0
  Antal per förpackning: 1st iGrillmini, 1st mätsticka, 1st skydd med upprullningsfunktion till mätstickan, 1st Colored Probe Indicator, 1st batteri, 1st avtagbar magnetisk skiva
  Bredd: 44.5 mm
  Höjd: 38.1 mm
  Längd: 50.8 mm
  Vikt: 39g utan mätsticka och mätstickan upprullad på sin hållare väger 35g kg

Vi letar hittar
och testar

Kundomdömen

0 Kundomdömen
Kundomdömen

Tack för din recension. Den kommer att visas snart.

Här kan du lämna ett omdöme! Betygsätt på en skala från 0-5 och skriv gärna en kommentar till det betyg du gett. Endast ditt namn kommer att visas som avsändare.


Kanske gillar du också

Röklåda till grillen Röklåda till grillen
Gör din kol- eller gasolgrill till en rök
165 kr
Köp
Info

Andra köpte även

Lindén International i samarbete med Split Vision Lindén International i samarbete med Split Vision
Påsklämma med hällfunktion Påsklämma med hällfunktion
Med lock som går att återförsluta
38 kr
KöpInfo
Blomsnittare Blomsnittare
Får dina snittblommor att hålla längre
75 kr
Köp
Info
Spindelfångare Spindelfångare
Fånga spindeln och släpp ut den
195 kr
Köp
Info
Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken
Spara plats och packa platta paket
fr. 59 kr
KöpInfo
Sven & Jens Leveau Sven & Jens Leveau
ZlideOn - löpare till dragkedjan ZlideOn - löpare till dragkedjan
Laga din trasiga dragkedja
fr. 80 kr
KöpInfo
Äppelskalare Äppelskalare
Hjälper dig med äppelskörden
189 kr
KöpInfo

Du har nyligen tittat på

Logga in
Välj land