Talande äggkokare
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Talande äggkokare

Kokar löskokta till hårdkokta ägg samtidigt
325 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Kokar 6 ägg samtidigt
  • Engelsktalande röst meddelar när äggen är klara
  • Perfekta ägg varje gång


Talande äggkokare som kokar lös-, medium- och hårdkokta ägg samtidigt. Med lampor och en röst meddelar äggkokaren när äggen är klara och ger perfekta ägg varje gång.

Du kan koka upp till 6 ägg samtidigt i äggkokaren och på bara några minuter är äggen klara. Du kan när som helst ta ut ett eller flera ägg ur äggkokaren så att alla runt frukostbordet får ägget precis som de vill ha det.

Mät upp vatten till strecket "two cups" på måttet och häll i den rostfria plåten. Använd äggpickaren på baksidan av måttet och picka hål på äggets trubbiga sida. Lägg äggen med den spetsiga sidan nedåt i äggformen och sätt på locket. Koppla in äggkokaren i vägguttaget och slå på äggkokaren. 

De tre lamporna och den engelsktalande rösten meddelar när äggen är klara. Efter 8 minuter tänds en lampa och en röst meddelar att äggen är löskokta. Efter 10 minuter tänds lampa nummer två och rösten meddelar att äggen är mediumkokta. Efter 15 minuter tänds den sista lampan på äggkokaren som även säger till att äggen nu är hårdkokta.

Måttet förvaras i en lucka på framsidan av äggkokaren. Locket och äggbrickan är löstagbara och kan diskas i diskmaskinen. Plåten är integrerad i äggkokaren och rengörs med en fuktad trasa.


OBS! Äggen och äggkokaren blir mycket varma. Var försiktig vid hanteringen!

Händelse/minut
8 min: En lampa tänds & rösten talar om att äggen är löskokta.
9 min: Ljudsignal om att äggen snart är mediumkokta.
10 min: Lampa nummer två tänds & rösten talar om att äggen är mediumkokta.
12,5 min: Ljudsignal om att äggen snart är hårdkokta
15 min: Lampa nummer tre tänds & rösten talar om att äggen är hårdkokta.
16 min: Lamporna slocknar och maskinen stänger av sig själv


Kundomdömen (1 st)
Betyg på Talande äggkokare i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!