Brödkniv KAI, WASABI Black
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Brödkniv KAI

Skär nybakt bröd med japansk precision
849 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Extremt vass
  • Designad och tillverkad i Japan
  • Hygieniskt handtag

Det finns vanliga brödknivar och det finns brödknivar från Japan. Den här japanska brödkniven KAI skär enkelt tunna skivor av nybakade limpor och surdegsbröd utan att platta till och trycka ihop brödet.

Brödkniven KAI låter det extremt vassa och vågtandade bladet göra jobbet och kniven skär lika effektivt när du drar bladet mot dig som när du skär ifrån dig. Den vassa och effektiva eggen och den snygga japanska designen gör brödkniven KAI till en självklar kniv både i hemmet och i det professionella köket.

Det svarta handtaget är tillverkat av en kombination av polypropen och bambupulver. Det ger en optimal hygien då bambu i sig själv har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Knivbladet omfamnas helt av handtaget vilket motverkar att smuts och bakterier kan hitta håligheter att gro i.

Bladet är tillverkat av rostfritt, polerat stål och rengörs för hand med milt diskmedel.

Mått blad 23 cm
Mått handtag 12,6 cm
Kolhalt: 1K6
Hårdhet: 58 HRC +/- 1
Brödkniven ingår i knivserien WASABI från KAI
Kundomdömen (2 st)
Betyg på Brödkniv KAI i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!