iGrill Kitchen thermometer

En värsting för en MasterChef
Spara Sparad
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
889 kr
 • Produktinfo
 • Specifikationer
 • Om innovatören
 • Frågor och svar
  • Håller koll på temperaturen
  • Dela på sociala medier
  • För köket eller grillen

  iGrill Kitchen är den stilrena matlagningstermometern med bluetoothkommunikation som tar sin plats i iGrill familjen med sin snygga display, touch-funktion och uttag för flera termometerstickor (probes). iGrill Kitchen är uppföljaren till den första iGrill som kom för ett par år sedan. iGrill Kitchen är i första hand till för att användas i köket, men fungerar självklart bra att använda även vid grillen. iGrill Kitchen skiljer sig från iGrill mini genom storleken och displayen, och dessutom kan Kitchen-varianten ha flera termometerstickor kopplade till sig samtidigt.

  Kitchen fungerar utmärkt som vanlig kökstermometer även utan kontakten med en smartphone, men tillsammans med iGrill-appen blir den både coolare och smartare. Du kan om du vill gå och sätta dig i soffan eller ta en tur runt huset och ändå ha koll på matlagningen i köket. Genom att koppla in flera termometerstickor kan du enkelt hålla reda på flera rätter och se de olika temperaturerna direkt på iGrill Kitchen och i mobilen. På iGrill Kitchen kan du också med hjälp av touch-funktionerna på den upplysta displayen ställa in vid vilken tid eller temperatur du vill att termometern ska larma. Du kan också följa temperaturutvecklingen via graf-funktionen i appen, samt i efterhand studera hur förändringen i temperaturen sett ut och där efter dela med dig av informationen i sociala medier, direkt från appen. Appen kan signalera när rätt temperatur är uppnådd, om temperaturökningen går för fort, eller efter en bestämd tid. Till appen går det även att koppla flera iGrill-enheter för att mäta temperaturen och följa utvecklingen för flera tillagningar samtidigt. Alla funktioner styrs smidigt och enkelt från appen, och gör att du kan delta vid bordet eller i minglet, allt medan grillen, ugnen eller spisen gör jobbet övervakade via iGrill Kitchen tillsammans med iGrill-appen. Magnetiskt fästanordning gör att du kan fästa den på magnetiska underlag.

  Med iGrill Kitchen och iDevices app för iGrill, blir det enkelt att hålla koll på maten i köket samtidigt som man ägnar sig åt annat. Genom att ställa in vid vilken temperatur maten är klar signalerar appen när temperaturen är uppnådd.

  Appstore

 • Artnr: 11892
  Lagersaldo: 0
  Antal per förpackning: 1st iGrill Kitchen och 2st termometerstickor.
  Övrigt: Kompatibel med iPhone 4S och nyare iPhone, samt iPad 3, iPad mini, iPod Touch 5 och nyare Apple enheter

Vi letar hittar
och testar

Kundomdömen

0 Kundomdömen
Kundomdömen

Tack för din recension. Den kommer att visas snart.

Här kan du lämna ett omdöme! Betygsätt på en skala från 0-5 och skriv gärna en kommentar till det betyg du gett. Endast ditt namn kommer att visas som avsändare.


Kanske gillar du också

Mellanläggsplatta till induktionshäll Mellanläggsplatta till induktionshäll
Använd alla grytor på induktionshällen
fr. 425 kr
KöpInfo

Andra köpte även

Självbevattning för PET-flaska Självbevattning för PET-flaska
Vattnar växterna när du är borta
84 kr
Köp
Info
Rune Andersson Rune Andersson
Tubklämma, 2-pack Tubklämma, 2-pack
Kläm ut det sista ur tuben
44 kr
KöpInfo
Hamburgerpress deluxe Hamburgerpress deluxe
Alltid perfekta burgare
545 kr
Köp
Info
Mellanläggsplatta till induktionshäll Mellanläggsplatta till induktionshäll
Använd alla grytor på induktionshällen
fr. 425 kr
KöpInfo

Du har nyligen tittat på

Logga in
Välj land