Värmekamera Seek Thermal Compact
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Värmekamera för smartphones

Värmekamera för smartphones

Se temperaturen runt omkring dig
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Registrerar temperaturer i din omgivning
  • Suverän på dagen, oslagbar på natten
  • Bra verktyg för snickaren, jägaren, rörmokaren och elektrikern

Seek Thermal Compact är en portabel värmekamera som tillåter dig att se det ett vanligt öga inte kan upptäcka. Värmekameran ansluts direkt till din mobil och den termiska IR sensorn ger dig värdefull information om din omgivning som kan hjälpa till att lösa problem i hemmet och är ett extra vakande öga i mörkret.

Värmekameran kan användas både dag som natt och gör det enkelt att lokalisera dåligt isolerade väggar, tak och fönsterkarmar samt även identifiera luftglipor och vattenläckor som kan orsaka kalldrag, vattenskador och ekonomiska förluster.

På natten är värmekameran värdefull för jägare som kan se vilda djur i totalt bäckmörker, campare som vill säkerställa att elden är släckt och för husdjursägaren som vill hålla koll på lösa husdjur i naturen.

För elektrikern och rörmokaren är värmekameran ett effektivt verktyg för att upptäcka överhettade elkomponenter, felaktigheter i golvvärme och element, dåligt isolerade kablar och gör det enkelt att lokalisera proppar i trögflytande rör.

Värmekameran registrerar temperaturer mellan - 40° C och 330° C och visar omgivningen i färgkodning samt detaljerade temperaturpunkter i Celicius och Farenheit. Med 36 graders vinkel kan värmekameran registrera omgivningen upp till ca 300 meter bort. Seek Thermal Compact levereras med ett vattentätt och skyddande fodral.

Värmekameran finns i två modeller, för iPhone eller Androidtelefoner och den kostnadsfria appen går att ladda ner från iTunes AppStore respektive Google Play.

För mer detaljerad information, se länkarna nedan:
Teknisk specifikation
Användarmanual Compact series app
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Värmekamera för smartphones i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
DI Gasellföretag 2021Certifikat: Trygg e-handel Medlem i Hållbar e-handel