The Mini Pac - USB-kabel med synlig ström
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

USB-kabel med synlig ström

The Mini Pac påminner dig att spara ström
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Erik Tutzauer
  • Se hur strömmen flödar genom sladden
  • Micro USB uttag samt medföljande Lightning adapter.
  • Hjälper dig att spara ström

Till synes en vanlig USB-kabel för laddning och dataöverföring, men när telefonen kopplas in märks det att detta är mycket mer än en vanlig USB-kabel.

Tack vare innovativ och patenterad svensk teknik synliggörs strömöverföringen i sladden och du kan i realtid se hur strömmen forsar in i telefonen! Strömmen flyter snabbt till en början för att sedan sakta ner när din telefon börjar bli fulladdad.

När sladden slutar lysa är telefonen fulladdad och du blir påmind om att dra ut sladden för att spara ström och motverka överladdning. Just detta är konceptet som drivit utvecklarna till att synliggöra strömmen.

Vi låter alldeles för många produkter sitta kvar i eluttagen och dra ström i standby-läge. Men genom att bli påmind visuellt om strömförbrukningen kan det sätta igång en process som gör att man drar ut laddaren ur väggen, stänger av förgreningsdosan på knappen och kanske inte låter vattenkokaren sitta i vägguttaget hela dagen samtidigt som man är på jobbet. 

Många bäckar små.. och ansträngningen lönar sig ekonomiskt i längden och bidrar till en bättre miljö.

USB-kabeln The Mini Pac laddar telefoner och surfplattor med Micro USB uttag och med den medföljande Lightning adaptern laddar den även iPad och iPhone med Lightning uttag (iPhone 5 och senare modeller).

Tips! Kika även in grenuttaget The Pac. Med samma teknik synliggörs strömförbrukningen av de apparater som är inkopplade i grenuttaget.


USB-kabel med synlig ström
Kundomdömen (2 st)
Betyg på USB-kabel med synlig ström i gruppen TEKNIK / Dator & Mobil hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!