The Mini Pac - USB-kabel med synlig ström
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

USB-kabel med synlig ström

Se strömmen flöda genom sladden
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Erik Tutzauer
  • Se hur strömmen flödar genom sladden
  • Micro USB uttag samt medföljande USB-C och Lightning-adapter
  • Stänger av när batteriet är fulladdat

Till synes en vanlig USB-kabel för laddning och dataöverföring, men när telefonen kopplas in märks det att detta är mycket mer än en vanlig USB-kabel.

Tack vare innovativ och patenterad svensk teknik synliggörs strömöverföringen i sladden och du kan i realtid se hur strömmen forsar in i telefonen. Strömmen flyter snabbt till en början för att sedan sakta ner när din telefon börjar bli fulladdad.

När batteriet är fulladdat stängs The Mini Pac av helt och ljuset slocknar. Så ingen överladdning alltså, vilket är bra för batteriet

USB-kabeln The Mini Pac laddar telefoner och surfplattor med Micro USB-uttag. Två adaptrar medföljer, en för USB-C och en för Lightning som laddar iPad och iPhone med Lightning-uttag (iPhone 5 och senare modeller).
Kundomdömen (6 st)
Betyg på USB-kabel med synlig ström i gruppen PRESENTTIPS / Alla hjärtans dag-present hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!