Powerbank med laddningsstation
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Power bank med laddningsstation

Powerbank med laddningsstation

Alltid ett laddad extrabatteri till hands
Innovatör:
  • 2 st Powerbanks
  • Praktisk laddningsstation
  • 5000 mAh

En powerbank är ett praktiskt och portabelt extrabatteri som alltid är bra att ha med sig om batteriet till telefonen, kameran eller surfplatten tar slut. Den här laddningsstationen levereras med två kraftfulla powerbanks som ser till att det alltid finns en fulladdad powerbank redo att ladda din enhet med.

De två extrabatterierna laddas i laddningsstationen som ansluts till en USB-port på datorn eller ett vägguttag med en väggadapter (köps separat). Powerbankens kraftiga batteri (5000 mAh) klarar av att ladda en smartphone lite drygt två gånger och varje powerbank kan laddas mer än 500 gånger.

Varje powerbank har en smidig LED indikator som visar aktuell batterinivå och bägge powerbankarna laddas upp i stationen på bara några timmar. Varje powerbank kan även laddas enskilt utan laddningsstationen med den medföljande micro-USB kabeln.

Powerbanken slår av sig själv när enheten är fulladdad och passar till de flesta smartphones, surfplattor, smartwatches, digitalkameror och andra USB-laddade enheter då enhetens egna laddkabel används för att koppla ihop den med powerbanken.

Både powerbank och laddstation har inbyggt skydd mot överladdning, urladdning, överspänning och kortslutning som ser till att både powerbank och den enhet som laddas är skyddade. 

Laddstationen mäter 143 mm x 46 mm x 21 mm och väger ca 140 g. Varje powerbank mäter 92 mm x 54 mm x 24 mm och väger ca 120 g styck.

Laddstationen
Input: DC 5V/3A (max)
Output: DC 5V/1.5A x 2
Sladdlängd Micro-USB kabel: 75 cm

Powerbank
Input: DC 5V 1.5A
Output: DC 5V 2.1A
Min/max temperatur: -10°- +45°C
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Powerbank med laddningsstation i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel