KiddyKaddy gör barnvagnen till en golfvagn
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

KiddyKaddy
Per Lennartsson

KiddyKaddy

Från barnvagn till golfbag
Innovatör:
  • Gör barnvagnen till en golfvagn
  • För golfande småbarnsföräldrar
  • En vagn kan hålla upp mot 6 klubbor

 

Som golfare och småbarnsförälder kan det vara svårt att hitta ett bra läge att ta sig till golfbanan. Väder, vind och fullspäckade veckodagar står allt som oftast i vägen. Detta är dock lättare fixat än vad du tror! KiddyKaddy är en supersmart lösning på detta problem som gör det möjligt för golfälskande föräldrar att enkelt kunna ta med sig barnet i barnvagnen till golfbanan.

Montera snabbt och enkelt de två hållarna på barnvagnens sida (eller varför inte en hållare på varje sida) och förvandla barnvagnen till en rullande golfbag! Hur många golfklubbor som får plats beror på vagnens utformning, men generellt sett så håller KiddyKaddy för upp till 6 klubbor.

KiddyKaddy är av svensk design och är tillverkad i Sverige.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på KiddyKaddy i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!