Kryddställ Qrylla
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Kryddställ

Passar i kökslåda, kan stå på bänken eller hängas upp
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Sven-Olof Nordin
  • Bra överblick över kryddburkarna
  • Kan stå fritt eller hängas på väggen
  • Plats för 8 kryddburkar

En kryddburk här, en kryddburk där. Våra kära smaksättare har ofta en benägenhet att ställas lite överallt i köket eller hamna huller om buller i en kökslåda. Detta svensktillverkade och innovativa kryddställ strukturerar upp och organiserar kryddburkarna i köket till perfektion!

Kryddstället Qrylla rymmer 8 kryddburkar av standardstorlek och den fiffiga designen gör att kryddstället antingen kan läggas i en hög kökslåda, ställas på en hylla eller bänk och hängas upp på väggen. Lutningen på kryddstället ger en bra överblick och du hittar snabbt de aktuella kryddorna för dagen. 

Med ordning och reda på kryddburkarna undviker du onödiga dubbelköp och har full koll på vilka kryddor som håller på att ta slut eller har utgångna datum.

För stora kökslådor kan flera kryddställ användas för att exempelvis sortera kryddorna efter användningsområden eller ordna med dina mest använda kryddor längst fram i lådan. Lyft till exempel ut hela kryddstället med grillkryddor och ta med dem till grillen!

Kryddstället är anpassad 60 cm breda skåp och lådor (svensk skåpstandard) och är 47 cm brett, 8 cm djupt och 12 cm högt (inklusive kryddburk). På baksidan av kryddstället sitter två nyckelhålsfästen för väggmontering (skruvar ingår ej). Kryddstället finns i flera olika färger och är tillverkat i stöttålig Polystyren.
Kundomdömen (2 st)
Betyg på Kryddställ i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!