Uppladdningsbar tändare
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Uppladdningsbar tändare

Innovativ tändare utan gas
Innovatör:
  • Ny innovativ teknik
  • Behöver inte fyllas med gas
  • Laddas via USB


Nu behöver du inte fylla ljuständaren med gas längre. ArcLighter är en ny typ av batteridriven tändare. Med unik och patentsökt teknik skapas en ljusbåge mellan två keramiska plattor i tändarens topp och med ljusbågen tänder du enkelt ljus, brasor och gasspisar.

ArcLighter är uppladdningsbar och laddas i valfritt USB-uttag med den medföljande Micro USB-kabeln och är fulladdad på 1-2 timmar. För det återuppladdningsbara batteriets bästa, bör tändaren ej laddas längre än 3 timmar. Batteriet räcker sedan till 90 tändtillfällen baserat på 8 sekunders tändning per ljus.

Genom att föra upp säkerhetslåset skjuts toppen av tändaren fram och tändaren är redo att användas. Tryck och håll in den bakgrundsbelysta mittenknappen för att framkalla den elektroniska ljusbågen som snabbt tänder ljuset eller startar plattan på gasspisen.

Tändaren kan även låsas genom att trycka in mittenknappen tre gånger i följd. LED lampan kommer att blinka rött tre gånger för att indikera att tändaren är låst. Lås upp genom att trycka ytterligare tre gånger, LED lampan blinkar vitt tre gånger och är sedan redo att användas igen.

Skötsel och tips!
Det är lätt hänt att toppen av tändaren doppas i stearin, vilket när det stelnar kan blockera de elektriska ledarna ljusbågen färdas mellan. Om tändaren lyser vitt men ingen ljusbåge syns, kan detta vara ett tecken på att det sitter stearin på toppen av tändaren. Stearinet kan försiktigt skrapas bort med en tandborste, nagel eller annat verktyg. Så snart stearinet är borta kan ljusbågen åter färdas mellan de elektriska ledarna.

Den elektiska ljusbågen blir mycket varm och tändaren skall förvaras utom räckhåll för barn. Laddningsstationen som visas på videon ingår ej.

Kundomdömen (17 st)
Betyg på Uppladdningsbar tändare i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen