Carbage papperskorg till bilen
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Papperskorg till bilen, gammal

Samlar skräpet i bilen.
Innovatör:
  • Samlar ihop skräpet
  • För vanliga 2 liters plastpåsar
  • Fäst där den behövs

 

Det är inte lätt att hålla bilen fri från skräp. Den här smarta lilla papperskorgen som fästs där den behövs med en kardborrrem. Använd vanliga 2 literspåsar för att inte skräpet ska kleta av sig i botten på behållaren.

Papperskorgen Carbage rymmer en 2-liters plastpåse, som du hittar i din vanliga mataffär, som enkelt låses fast med tryckknappar. Den kan placeras var som helst tack vare den smidiga remmen med kardborrband. Papperskorgen är utvecklad för att hänga runt växelspaken men med hjälp av kardborrbandet på remmen kan du enkelt placera den på andra ställen i bilen. Varför inte över nackstödet på förarstolen eller runt bildörrshandtaget? Endast fantasin sätter dina gränser! När plastpåsen är full är det bara att knäppa loss, knyta ihop och ta med skräpet till närmaste soptunna.

 

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Papperskorg till bilen, gammal i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!