Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att läsa mer om FrozzyPack No2
Carolina Sundberg
Kanske gillar du också:

Matlåda Frozzypack stor

Håller lunchmaten kall!
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Carolina Sundberg
  • Håller maten kall i 7 timmar
  • Perfekt som lunchlåda
  • Mikra maten direkt i lådan

 

Att ta med lunchmat till jobbet eller mat på utflykten är både trevligt, smart och effektivt men om man inte har tillgång till kylskåp eller ska transportera maten länge kan den bli ganska sunkig innan det är dags att äta eller värma den. Med frozzypack håller du maten förnämligt kyl fam tills att den ska ätas eller värmas. Att lådorna är snygga gör ju så klart inte saken sämre.
För bästa kyleffekt förvarar du locket i frysen i 10 timmar och lägger det på lådan när du packar din lunch eller picnic. Maten håller sig fräsch i ca 7 timmar i rumstemperatur. Frozzy pack tål maskindisk men mikra inte locket locket; lådan utan lock går dock fint att mikra. Då och då kan locket sitta hårt fast även om du öppnat klämman. Pressa då försiktigt locket nedåt så går det enklare att ta av. Läs mer här! Frozzypack finns också i en mindre variant, se nedan.

OBS! Tänk på att Frozzypacks lock innehåller flytande kylvätska och kan stoppas i flygplatsers säkerhetskontroller. Under resor rekommenderas det därför att undvika att ha Frozzypack i handbagaget.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Matlåda Frozzypack stor i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!