Kamera till fågelholkar
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Kamera till fågelholk

Innovatör:
  • Kamera till holkar och annat
  • Se vad som händer i holken
  • Spännande övervakning

DENNA PRODUKT HAR UTGÅTT UR SORTIMENTET


Kamera till fågelholk

Övervaka fåglarna i holken via en lite kamera. Montera den själv i en befintlig holki din trädgård eller en nyinköpt eller hemmasnickrad för ändamålet. Kameran gör det möjligt att följa livet i fågelholken från en dator med tv-kort eller TV både i ljud och bild. Kameran sätts på och stängs av inifrån din bostad och ger fina bilder på livet i holken.

Kameran filmar i färg, men det är viktigt att det är tillräckligt ljust runtomkring holken för att den ska kunna generera färger. Utan tillräckligt med ljus slår kameran över och börjar filma i infrarött, det vill säga bilden kommer att bli svartvit. Detta sker inte bara under kvällar och nätter, utan kan hända även dagstid om kameran är satt i ett skuggigt område och gärna har någon form av ljusinsläpp i överkanten. Kamerapaketet  innehåller en färgkamera, 12 volts strömförsörjning, 30m ledning, SCART-uttag, BNC-konverterare och clips. Senast i december bör kameran tas in för vinterförvaring.

OBS! Kläm inte kabeln i fönsterkarmen eller dörröppningen. Det rekommenderas inte heller att man sätter upp extralampor i holken - även om det kan hjälpa till med färgfilmning - eftersom det kan stressa fågellivet.

Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!