Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Automatisk tvålpump
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

Automatisk tvålpump

Smart, enkel och ekonomisk tvåldosering
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Hygieniskt, fräscht & kladdfritt
  • Perfekt för dig med nedsatt handfunktion
  • Ekonomisk dosering

 

Automatisk tvålpump, Umbra Otto
Låt din tvålpump automatiskt sköta doseringen och slipp kladdiga flaskor och halkiga tvålar. Denna stilrent designade tvålautomat drivs av 4 små AAA-batterier och disponerar med hjälp av sensorer 2 ml tvål direkt i din hand - hygieniskt och smart samtidigt som det är ekonomiskt effektivt! Tvålpumpen finns i flera snygga färger att matcha ditt badrum eller kök. Tvåldoseraren är en utmärkt sak för alla och speciellt för dem med nedsatt handfunktion. Det är inte alltid enkelt att få tvål ut ur en svårhanterad och hal flaska om man inte kan använda båda händerna till fullo. Utmärkt även för barn.

OBS! Använd ej kornig tvål. Ett tips är även att spä ut tvålen med lite vatten så den inte blir så tjock, detta sparar även pengar och tvål.

Kundomdömen (5 st)
Betyg på Automatisk tvålpump i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!