Automatisk tvålpump med sensor- Umbra Otto
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Automatisk tvålpump

Enkel och ekonomisk tvåldosering
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Hygieniskt, fräscht & kladdfritt
  • Perfekt för dig med nedsatt handfunktion
  • Ekonomisk dosering


Automatisk tvålpump, Umbra Otto

Låt din tvålpump automatiskt sköta doseringen och slipp kladdiga flaskor och halkiga tvålar. Denna stilrent designade tvålautomat drivs av 4 små AAA-batterier och disponerar med hjälp av sensorer 2 ml tvål direkt i din hand – hygieniskt och smart samtidigt som det är ekonomiskt.

Tvålpumpen finns i flera snygga färger att matcha med ditt badrum eller kök. Tvåldoseraren är en utmärkt sak för alla och speciellt för dem med nedsatt handfunktion. Det är inte alltid enkelt att få tvål ut ur en svårhanterad och hal flaska om man inte kan använda båda händerna till fullo. Utmärkt även för barnfamiljer då det både blir enkelt och roligare att använda tvål.

OBS! Tvålpumpen är avsedd för användning av flytande och ej kornig tvål. Ett tips är även att spä ut tvålen med lite vatten så den inte blir så tjock, detta sparar även pengar och tvål. Det går även att förvara flytande handsprit i den automatiska pumpen, perfekt för kontor och offentliga miljöer.

Kundomdömen (15 st)
Betyg på Automatisk tvålpump i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!