Drickskål eller amningskopp för spädbarn och sängliggande
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Drickskål för barn och vuxna

Hjälp för flaskvägrande barn
79 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • För barn som inte vill suga
  • Rekommenderas av amningshjälpen
  • Även för sängliggande


Amningskopp eller drickskål för spädbarn och sängliggande.

Skedflaskan är ett bra alternativ om ditt barn vägrar ta flaska eller inte dricker ur diflaska eller inte kan suga exmpelvis vid gomspalt, ömma bröstvårtor, matning av små kontrollerade mängder,eller avsaknad av sugreflex. Amningsskålen används av BVC och på sjukhusens BB- och neonatalavdelningar till prematura barn och barn som inte vill suga.

Mjölkbägare eller dricksnipor rekommenderas även av amningshjälpen och används med fördel för att ge barnet urmjölkad bröstmjölk. Drickmuggen som kan liknas vis en såsskål eller såssnipa, en liten måttskål med transparent skal och matnings pip. Den används även till äldre eller sängliggande personer som har svårt att dricka ur ett vanligt glas.

Drickskålen rymmer 80 ml och är graderad var 10e ml.

Rengöring: Spola drickskålen i kallt vatten först och handdiska den sedan. Rengöring i diskmaskin minskar produktens livslängd och kan ev. leda till deformering.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Drickskål för barn och vuxna i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!