Omegavispen med dräneringsslev & äggpickare
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Omegavispen med äggpickare

Visp, slev och äggpickare!
Innovatör:
  • Äggpickare
  • Visp
  • Slev

 

Det här är det ultimata tillbehöret vid all sorts äggtillagning. Använd den omsorgsfullt framtagna äggpickaren och picka ett perfekt hål i ägget. Med avrinnings-sleven kan du enkelt sänka ner och ta upp ägget ur vattnet. Detta fungerar tex även utmärkt för att ta upp pocherade ägg och samtidigt låta vattnet rinna av.

Men användningsområdena slutar inte där, utan Omegavispen är även smart konstruerad och fungerar perfekt som en visp vid tillagning av omelett, äggröra och andra sorters röror och såser som nödvändigtvis inte behöver vara äggrelaterade.

Att picka hål på den trubbiga sidan av ägget gör att luftbubblan inuti ägget spricker samt att vatten kommer in innanför skalet. Detta medför att skalen förblir hela, du får bättre kontroll över koktiden samt att vitan stannar innanför skalet. Det blir dessutom mycket enklare att skala ägget! Kundomdömen (2 st)
Betyg på Omegavispen med äggpickare i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!