GPS-klocka med spårningsfunktion
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

GPS-klocka

Klocka med GPS och samtalsfunktion
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Spåra i realtid
  • SOS-knapp till förprogrammerade nummer
  • Ring upp och prata med varandra

Klocka med GPS och samtalsfunktion är tryggt och praktisk till barnen när ni reser eller till och från aktiviteter. Designad för barn men kan komma väl till hands även för vuxna på träningsrundan eller skogsturen. Kan även vara en extra trygghet för någon äldre i din närhet.

Det bekväma silikonarmbandet gör att klockan sitter skönt runt handleden och genom att dra med fingret över klockans touchscreen kommer man enkelt åt alla funktioner. Skulle en situation uppstå då man behöver hjälp har klockan en SOS-knapp som automatiskt ringer upp de förprogrammerade nummer som är inlagda. Det går att förprogrammera upp till 6 nummer.


GPS-klockan har många användbara funktioner som styrs via en användarvänlig app. Klockan använder engelska som språk, men har tydliga symboler som förklarar de olika funktionernas innebörd. Appen SeTracker (finns både i App Store och Google Play) har däremot stöd för många språk och svenska är ett av dem. 

Klockan har även ett skydd mot främmande samtal och kan endast ta emot samtal och röstmeddelanden från de förprogrammerade nummer som finns inlagda.

Fler funktioner: 
Röstchat - skicka korta ljudmeddelanden mellan klockan och appen.
Trygg zon - Ställ in en trygg zon och få notis genom appen om klockans bärare går utanför zonen. 
Positionshistorik - Via appen kan du på en karta se positionshistoriken vilket sparas upp till 30 dagar.
Tyst läge - Alla funktioner är igång men klockan är tyst.

Klockans använder GPS, 3G/GSM och Wifi för att precisera dess plats.

Manual hittar du HÄR!

OBS!
Klockan behöver ett nanosim-kort med surf (medföljer ej). Behöver inte vara av abonnemangtyp utan kontantkort med surfpott fungerar lika bra. Telia rekommenderas, men är även testad med Tele2. Telenor fungerar ej.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på GPS-klocka i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!