Gräddblixten vispar grädden på under 30 sekunder.
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Gräddblixten

Vispar grädden under 30 sekunder
Innovatör:
  • Vispa grädde blixtsnabbt
  • Inget stänkande och skvättande
  • Förvara i behållaren

 
Med gräddblixten vispar du fluffig vispgrädde under 30 sekunder. Ett praktiskt alternativ till elvispen när du inte behöver stora mängder grädde. Gräddblixten rymmer 2,5 dl grädde som vispas, eller rättare sagt pumpas, inne i behållaren så det blir inget stänk på kläder och kakel. Grädde med lägre fetthalt tar lite längre tid att vispa. 

Den grädde som inte används kan du spara i behållaren. Det blå locket som sitter i botten av behållaren och gör att gräddblixten står stadigt när den används, är också tänkt att fungera som lock när du vill förvara grädden.

Gräddblixten är orginalet av Betty Bossi, utvecklad i Schweiz och tillverkad i Tyskland. Går utmärkt att diska i maskin.Kundomdömen (5 st)
Betyg på Gräddblixten i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!