Fågelholk med kamera
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Klicka här för att komma till fågelholk med kamera.
Kanske gillar du också:

Fågelholk med kamera färg

Håll koll på pippin!
Innovatör:
  • Följ livet i holken
  • Holk i hållbart och väderbeständigt trä
  • Kopplas mot din tv

  
Visst skulle det vara spännande att kunna se hur fåglarna bor inne i holken och hur ungarna växer till och matas. Nu är det möjligt med den här smarta holken med kamera som kopplas upp direkt mot din TV eller dator! Kameran sätts på och stängs av inifrån din bostad och ger fina bilder på vad som sker i fågelholken. Holken är tillverkad i solid, hållbart, väderbeständigt och godkänt trä. 

Kameran filmar i färg, men det är viktigt att det är tillräckligt ljust runtomkring holken för att den ska kunna generera färger. Utan tillräckligt med ljus slår kameran över och börjar filma i infrarött, det vill säga bilden kommer att bli svartvit. 

Fågelholken passar i första hand till småfåglar som mesar, sparvar och starar. Paketet med fågelholken innehåller en färgkamera, 12 volts strömförsörjning. Panelerna är förborrad med hål mellan 28 och 50mm så att du kan välja vilken typ av fågel du vill ska flytta in i holken. Sätt upp holken i nordväst/nordost minst 1,8 m ovanför marken. Rensa holken minst en gång per år (efter att den värsta vinterkylan släppt), senast i december bör kameran tas in för vinterförvaring. OBS! Kläm inte kabeln i fönsterkarmen eller dörröppningen. Det rekommenderas inte heller att man sätter upp extralampor i holken - även om det kan hjälpa till med färgfilmning - eftersom det stressar fåglarna.
Läs gärna om holken i Solsis blogg!


Kundomdömen (3 st)
Betyg på Fågelholk med kamera färg i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!