Solskydd och nattvisir till bilen
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Solskydd och nattvisir till bilen

Förbättrar sikten dag som natt
Innovatör:
  • Solskydd på dagen
  • Förbättrad kontrast på natten
  • Ger bättre sikt i dimma

Lättinstallerat sol- och nattvisir som fästs på bilens befintliga solskydd. På dagen ger solskyddet ett extra skydd för lågt stående sol och på natten används nattvisiret för att öka kontrasterna.

Solskyddet har två visir, ett för dagskörning och ett för nattlig- & dimkörning. Det mörka visiret ger ett bra extra solskydd till det redan befintliga solskyddet då det kan riktas och täcka längre ner. Det ljusa, gulaktiga visiret kan användas på natten för att minska bländning och öka kontrasterna, vilket gör att sikten blir bättre även nattetid. Även vid körning i dimma kan det ljusa visiret användas för att förbättra sikten och fungerar likt funktionen av ett par skidglasögon som ökar kontrasten i skidbacken.

Skyddet är enkelt att montera och den justerbara klämman gör att den passar på de flesta bilmodellers solskydd som är mellan 12-17 cm breda och 2 cm tjocka.

Obs, solskyddet har ett plastskydd som behöver tas bort innan det används.

Kundomdömen (2 st)
Betyg på Solskydd och nattvisir till bilen i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!