Sork- och mullvadsskrämma
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Soldriven sork- och mullvadsskrämma
Kanske gillar du också:

Sork- och mullvadsskrämma

Skrämmer med ljudvågor
Antal: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Skrämmer med ljudvågor
  • Täcker upp till 500 m2
  • Solcellsladdad


Sorkar och mullvadar kan ställa till med en hel del oreda i din trädgård men något de dock ogillar är störande ljud. Den här sollcellsladdade sork- och mullvadsskrämman skrämmer bort djuren med lågfrekvent ljud som fortplantar sig i jorden och håller din trädgård fri från objudna gäster.

Sork- och mullvadsskrämman täcker en öppen yta upp till 500 m2 vid optimala förutsättningar. Placera skrämman på en fri yta med så bra tillgång till solljus som möjligt och med intakt och kompakt jord runt omkring.

Gräv ner staven och packa jorden så kompakt som möjligt runt skrämman för att komma igång direkt. Sork- och mullvadsskrämman drivs av solenergi så du behöver inte heller tänka på att dra sladdar eller byta batterier.

Olika jordtyper och densitet påverkar spridningen, så ibland kan det behövas fler än en skrämma för att få önskad effekt. Ett bra tips är även att testa olika placeringar för att uppnå maximal spridning av ljudvågorna.

Ovan jord uppfattas ljudet relativt tydligt men när skrämman sedan placeras under jord kommer ljudet att dämpas så att vi människor knappt uppfattar det.

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Sork- och mullvadsskrämma i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen