Smellkiller för bilen, Auto Comfort
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Smellkiller för bilen hos SmartaSaker.se
Kanske gillar du också:

Smellkiller för bilen

Ger luktfri bil.
Innovatör:
  • Tar effektivt bort all dålig lukt
  • Enkel att fästa i dörren
  • Passar alla bilmodeller

Bilen är ett ställe där det inte alltid doftar nyponros. Smellkiller för bilen tar på ett effektivt-, miljö- och allergivänligt sätt bort lukten av nyläder, bensin, olja, våt päls, cigarettrök, mat och mycket annat som kan störa din känsliga näsa. Du får garanterat en fräsch och behaglig doftmiljö i bilen helt utan kemikalier eller syntetiska dofter. Smellkillern fäster du enkelt på sidan av dörren och förser den med lite vatten eller en fuktad svamp. Produkten passar i alla bilmodeller, och har erhållit miljöpris i Tyskland, Italien och Frankrike, Bla märkt med Der Grüne Punkt. 100% made in Germany.

Så fungerar Smellkiller:
Den speciellt framtagna och patenterade luktborttagaren Smellkiller neutraliserar och förhindrar uppkomsten av de ämnen som ger upphov till dålig lukt.
Dålig lukt består till största delen av svavelmolekyler, och dessa eliminerar Smellkiller så fort den kommer i kontakt med vatten och luft. Tänk dig dålig lukt som ett snöre av pärlor i olika storlekar vilka formar ett mönster – en strukturell ”luktkedja”. Om du bryter denna kedja så du endast får kvar de individuella pärlorna så bryter du mönstret, och den dåliga lukten försvinner. Då lukt är ett organiskt ämne så bildas inget farligt avfall när mönstret bryts ner. Inga kemikalier eller syntetiska dofter, farliga eller skadliga ämnen förorenar miljön används. Du kan använda den varje dag utan några risker, och Smellkiller är således 100% miljövänlig. Alla Zielonka Smellkiller är patenterade och tillverkade i tyskt rostfritt kvalitetsstål.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Smellkiller för bilen i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!