Skydd till ugnsgaller
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Skydd till ugnsgaller

Skyddar händer och armar från gallerkanten
79 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Träs enkelt på gallret
  • Passar alla ugnar
  • Tål temperaturer upp till 260° C

Detta skydd träs enkelt på ett ugnsgaller och minskar risken för brännskador på händer och armar vid ugnshantering. Skyddet är tillverkat i silikon vilket antar samma temperatur som ugnen. Men det specialgjorda silikonets dåliga värmeledningsförmåga överför inte värmen lika snabbt som ett galler till händer och armar och minskar därmed risken för brännskador.

Det rekommenderas dock att grytlappar eller grythandskar fortsättningsvis skall användas då pannor och kärl fortsatt blir varma i ugnen.

Förpackningen innehåller två skydd som är 35,5 cm långa och kan klippas till för att passa alla ugnsbredder. Skydden tål temperaturer upp till 260° C och kan antingen diskas i varmt vatten eller i diskmaskinen vid behov.


Kundomdömen (2 st)
Betyg på Skydd till ugnsgaller i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!