Halsband med bitring, Teething Bling
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Halsband med bitring

Bitvänligt smycke för dig och ditt barn
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Säker för barn att tugga och suga på
  • 100% livsmedelsklassad silikon
  • Enkel att rengöra

Små barn utforskar oftast nya spännande föremål genom att stoppa dem i munnen. Framförallt när små tänder håller på att växa fram blir saker lite extra spännande att stoppa in i munnen och bita på. Uppmuntra denna nyfikenhet på ett säkert sätt genom att bära detta fina halsband med bitring av 100% livsmedelsklassad silikon!

När barnet är i famnen hänger halsbandet i en perfekt höjd för barnet att hålla i och tugga på. Halsbandet är både snyggt att bära och kan förhoppningsvis även vara en distraktion från hår, glasögon, näsa och andra ting som annars är spännande för barn att dra i. Bitringen är fast men inte allt för hård och snöret runt halsen har ett säkerhetslås som öppnar sig om barnet drar för hårt i halsbandet. Smycket är enkelt att rengöra med tvål och vatten samt är vattentätt och värmeresistent.

Bitringen är tillverkad i 100% livsmedelsklassad silikon och helt fri från ftalater, PVC, latex BPA och andra giftiga ämnen. Snöret är tillverkat i nylon och är säkerhetstestad för barn.

OBS! Halsbandet är endast ämnat att bäras av vuxna. Lämna aldrig barn utan tillsyn vid användandet av produkten. Kontrollera regelbundet att produkten är hel. Produkten skall kasseras vid slitage.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Halsband med bitring i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!