Midjeväska AddPocket Street
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Midjeväska AddPocket Street

Koll på värdesakerna med smidig väska
289 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Fyra praktiska fickor
  • Bärs runt höften eller över bröstkorgen
  • Mobil och nycklar i tryggt förvar

Bär med dig dina värdesaker på ett enkelt sätt utan att ta med dig en handväska eller ryggsäck. Med en praktisk midjeväska får du med dig nycklar, mobil och plånbok utan problem och kan ha händerna fria till annat. Värdesakerna ligger i tryggt förvar och du har full koll då väskan kan bäras över bröstkorgen eller runt midjan.

Midjeväskan har två större, längsgående fickor plus två mindre framfickor. Tre av fickorna stängs med dragkedja och den fjärde har ett kardborrelås.

Midjeväskan AddPocket Street är tillverkad i 100% polyester och mäter 25 cm x 12 cm x 2 cm. Midjeväskan är one size fits all och storleken regleras enkelt med bandet. Tvättas för hand.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Midjeväska AddPocket Street i gruppen FRITID / Resa hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!