Fågelskrämma med rörelsesensor och solceller
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Fågelskrämma, solcellsladdad vit

Skrämmer med högfrekvent ljud
699 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Skrämmer med högfrekvent ljud
  • Rörelsesensor
  • Solcellsladdad


Måsar är trevliga djur men samtidigt har de en benägenhet att bokstavligt talat, skita ner. De har för vana att söka sig till altaner, båtkapell, bryggor och hustak men med en fågelskrämma kan du med högfrekvent (o)ljud skrämma bort fåglarna och hålla ytor rena från måsskit. 

Fågelskrämmans rörelsesensor känner av rörelser i en 45 gradig vinkel sidledes och 30 grader upp/ned, upp till 10 meters räckvidd och sänder då ut ett ljud (12-16 KHz) och skapar en otrevlig miljö för fåglarna och skrämmer bort dem. 

Fågelskrämman är främst framtagen för att skrämma bort måsar, men har även visat sig vara effektiv mot andra typer av fåglar så som småfåglar och duvor som kommit lite för nära.

Solpanelen på ovansidan laddar upp de tre AA batterierna (ingår) och ser till att skrämman alltid är i bruk. Tips! Ladda upp batterierna var 3e månad för maximal hållbarhet. 

Fågelskrämman monteras enkelt på släta och rena underlag så som plast, trä och metall. Antingen med de medföljande skruvarna eller med kardborrebandet.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Fågelskrämma, solcellsladdad vit i gruppen TEKNIK / Båt hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!