Made in Sweden - Svenska innovationer hos SmartaSaker | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Innovatören Benny och hans kollegor


Ungefär 30 procent av våra drygt 800 produkter är svenska innovationer. Det är en mångfald som vi är ganska ensamma om och väldigt stolta över.

Vårt mål från starten 2006 har varit att erbjuda sådant som skiljer sig från mängden och gör vardagen enklare och roligare. Vår första smarta sak var den gråtfria lökhackaren Alligator, som är skapad av Benny Engdahl. En av många, många skickliga innovatörer som valt att presentera sina unika skapelser hos oss.

Små och stora lösningar

Benny Engdahl tyckte det borde gå att hacka lök utan svidande ögon och resultatet är Alligator. Idén att något kan göras enklare och bättre är den gemensamma nämnaren hos våra svenska innovatörer.

Det är därför våra kunder så ofta säger ”precis en sån här har jag saknat”. Vare sig det gäller yoghurthållaren som säkrar allt det goda i förpackningen, brandsläckaren som gör jobbet utan att förstöra inredningen, Hövding som är världens första cykelhjälm med airbagteknologi, eller någon av våra andra smarta saker.

Spännvidden säger något om vardagens små och stora utmaningar, men kanske ännu mer om styrkan i bra idéer.

Spännande möten

Vi har under åren haft glädjen att samarbeta med olika uppfinnarföreningar och andra organisationer inom samma område. Det är alltid lika spännande att få veta mer om det hårda arbete och mod som ligger bakom varje innovation.

Vi vill tacka alla innovatörer som väljer att samarbeta med oss. Vi uppskattar ert förtroende och ser fram mot nya, goda relationer med era kollegor som just nu jobbar med nästa smarta sak som sätter guldkant på vardagen.Tips!
Användbara länkar för dig som har en idé men ännu inte en färdig produkt.

SUF >
INNOVATION ONLINE >
VINNOVA >
ALMI >
KTH >
STIK >
UMNIOVA >
INNOVATIONSFABRIKEN >
ROAD TO MARKET >
PRV >
QUIS >
VENTURE CUP >
STIFTELSEN SKAPA >


Medlem i Hållbar e-handel