Jobba hos oss
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice


Jobba hos oss

Jobba hos hos

LEDIGA TJÄNSTER

Butikssäljare till Sankt Eriksplan och NK 

 

SmartaSaker expanderar verksamheten och söker butikssäljare till butiken på Sankt Eriksplan i Stockholm och till en s.k. pop-up avdelning på NK i Stockholm. Tillträde under augusti/september. Tjänsterna är visstidsanställningar och innefattar även arbete på kvällstid och helger.

 

Vi söker dig som är utåtriktad och brinner för att ge bästa möjliga service. Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning och kundservice. Självklart gillar du vårt sortiment av smarta, finurliga och innovativa prylar och tycker det är roligt att presentera och förklara hur de fungerar. Det är en stor fördel om du redan känner till vårt sortiment men viktigast är att du är intresserad och vill lära.

 

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är ansvarskänsla och ordningssinne samt inte minst att du har glimten i ögat. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, att ställa upp för varandra och ge det där lilla extra för våra kunder.

 

Maila din ansökan senast 4 augusti till ella@smartasaker.se   


 

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!