Jobba hos oss
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice


Jobba hos oss

SmartaSaker butik, Sankt Eriksplan, Stockholm

LEDIGA TJÄNSTER

Butikssäljare till butiken i Stockholm 

 

SmartaSaker söker butikssäljare till butiken på Sankt Eriksplan i Stockholm. Tillträde under mars. Tjänsten är heltid.

Vi söker dig som är utåtriktad och brinner för att ge bästa möjliga service. Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning och kundservice. Förutom kontakten med kunderna så kommer du att ha ett helhetsansvar för butiken med skyltning, påfyllning av varor och beställningar.  

Självklart gillar du vårt sortiment av smarta, finurliga och innovativa prylar och tycker det är roligt att presentera och förklara hur de fungerar. Det är en stor fördel om du redan känner till vårt sortiment men viktigast är att du är intresserad och vill lära.  

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är ansvarskänsla och ordningssinne samt inte minst att du har glimten i ögat. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, att ställa upp för varandra och ge det där lilla extra för våra kunder.

Maila din ansökan snarast till ella@smartasaker.se   


 

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!