ELIQ är 2012 års smarta sak
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Årets Smarta Sak 2012

 Årets Smarta Sak 2012 


ELIQ är 2012-års svenska Smarta Sak.

Innovatören bakom ELIQ Joakim Ottander mottog själv priset vid prisceremonin på So Stockholm i Kungsträdgården i Stockholm.

 


Juryns motivering
:
Med en smart och funktionell lösning kan man med årets Smarta Sak på ett snabbt och säkert sätt kontrollera sin elförbrukning och därigenom bidra till bättre privatekonomi, minskad elförbrukning och en bättre miljö för alla.

Årets Smarta Sak    
Årets Smarta Sak är innovationspris som årligen delas ut av SmartaSaker.se till innovatören eller företaget bakom en aktuell svensk smart sak. Tävlingskommittén nominerar varje år 4 kandidater och sedan sker en allmän omröstning för att utse vinnaren. Vinnaren får förutom äran motta en av Pontus Hansson specialdesignad prispokal i rapid prototyping teknik. 

Nominerade
De nominerade till 2012 år Smarta Sak var:

 Klicka här för att komma till mysljus.  Klicka här för att komma till Styrbjörn.

  Klicka här för att komma till ELIQ.

  Klicka här för att komma till fotbollsstrumpan Antisore

Mysljus

Styrbjörn 

ELIQ   

Fotbollsstrumpan Antisore

 SmartaSaker
På SmartaSaker.se kan du köpa praktiska prylar från hela världen. Här kan de flesta hitta innovativa problemlösare eller funktionella och roliga saker som förgyller livet.

– Vi vill lyfta fram innovatörer och deras uppfinningar för att fler ska upptäcka alla finurliga prylar som löser såväl små som stora problem, säger Åsa och Ella i munnen på varandra och enas i att de gärna vill vara en språngbräda för fristående innovatörer så att deras produkter hittar en intresserad kundkrets.

SmartaSaker ser möjligheten att ge innovatörer en marknadsplats för sina uppfinningar och innovationer som en stor del av sin verksamhet och vill genom innovationspriset ”Årets Smarta Sak” premiera svenska innovatörer och deras arbete. SmartaSaker ägs av grundarna Ella Stemme och Åsa Malmsten.

www.smartasaker.se

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!