Maj 2015 - Sandra Jönsson
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 krCillicone är glasstruten i silikon som ger barnen en kladdfri upplevelse
Glasstruten passar för de mest vanliga glasstrutar och rån men också för att skopa upp sin egen glass hemma, alltid utan det tillhörande kladdet. Struten är gjord helt i giftfri mjukt silikon som är livsmedelsgodkänd. Den tål maskindisk och temperaturer mellan -40°C till 230°C. Så skulle man vilja kan man både baka muffins och frysa in egen glass . Det är bara att använda den om och om igen. Sillicone är helt enkelt ett absolut måste för barnen som gillar glass och för vuxna som inte gillar kladd. No mess, no fuzz, just enjoy!

Jag har massa tankar om fler produkter och tjänster inom många områden så jag hoppas att det kan bli fler lanseringar längre fram. Ända sedan jag var 15 har jag skrivit idéböcker – de har blivit min form av dagbok. Där finns hundratals idéer. Många riktigt dåliga men framförallt ett och annat guldkorn. Att läsa igenom och se vilka ideer man hade för tio eller tjugo år sedan är fantastiskt och jag hoppas att jag fortsätter att skriva dessa böcker i många år till.

Några av mina favoriter hos SmartaSaker är:

 

Brighthelmet – en produkt som verkligen fyller en funktion.


Baby shoe friends – mycket praktisk för oss småbarnsföräldrar.Knivmagneten
som har en snygg design och skapar ordning bland knivarna.