Sjävvulkaniserande tejp, X-treme tape
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Vulkaniserande tape

Täta läckande rör och slangar på några sekunder
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Tål oljor, syror, och UV
  • Tål temp -50°C - +260°C
  • Isolerar 8000 volt

 

Oavsett om du är en hemmafixare av rang eller kanske en Pettson-typ så har du nog svårt att undvara en rulle självsmältande tejp. Produkten togs från början fram för den amerikanska militären men finns nu tillgänglig för oss vanliga dödliga. Med självvulkaniserande tejp kan du reparera läckor på VVS och slangar blixtsnabbt, den skapar en vatten- och lufttät reparation på bara några sekunder. Du kan använda smälttejpen för att isolera elektriska ledningar (isolerar 8.000 volt per lager), linda handtagen på dina verktyg och mycket mer.

Tejpen klarar 260° C graders värme och förblir flexibel till -50°C. Den motstår bränslen, oljor, syror, lösningsmedel, saltvatten, vägsalt, UV-strålar och blir aldrig klibbig som eltejp eller andra reparationsband blir efter ett tag. Den har en draghållfasthet på otroliga 950 PSI, är mycket slitstark och fungerar över våta, smutsiga eller oljiga ytor. Det är nästan för bra för att var sant!

Förslag på användningsområden
• Täta läckande slangar, rör, linjer och installationer.
• Linda verktyg och handtag för ett halkfritt grepp.
• Vattentäta elektriska anslutningar och terminaler.
• Gör akuta O-ringar.
• Linda hydrauliska kopplingar och andra utsatta anslutningar i metall för att förebygga korrosion.


Kundomdömen (0 st)
Betyg på Vulkaniserande tape i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!