Vedkilen ett vedhuggningsverktyg
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att komma till vedkilen
Leif Adamsson

Vedkilen

Håller fast vedträt när man hugger
Innovatör:
  • Ökar säkerheten
  • Gör det lätt att träffa rätt
  • Även ojämna vedträn står upp

 

Adams Vedkil - Ett vedklyvningsverktyg,
Vedkilen är ett fenomenalt vedhuggningsverktyg. Den ökar säkerheten vid vedhuggning eftersom man inte behöver hålla i vedträt när man hugger. Vedträt kläms in mellan delarna med taggarna vilket gör det lättare att sikta med yxan. Kilen hjälper också vedträna att stå upprätt även om de är ojämnt sågade och kan ibland hjälpa till att få ut flera pinnar åt gången. Vedkilen passar alla fritidshuggare men även till mer erfarna vedklyvare.

De två delarna slås ner kraftigt i huggkubben, direkt på metallen eller med en kloss emellan, och placeras med ca 50 millimeters mellanrum. Delarna är tillverkade av varmgalvaniserad plåt. Det känns tryggt och säkert att arbeta med vedkilen och jobbet blir så mycket enklare.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Vedkilen i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!